Go Back
+ servings
Aštri sriuba su šonkauliukais

Aštri mėsos sriuba su šonkauliukais

Kviečiu į virtuvę
Pamėgome su šeima valgyti štai tokias aštrias mėsos sriubas. Tai ir sriuba ir pagrindinis patiekalas viename. Kai ruošiu tokią sriubą – visi būna laimingi. O tai gero maisto ženklas.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes
Servings 6 asmenims

Ingredients
  

Instructions
 

  • Kiaulienos šonkauliukus pabarstome druska, pipirais, smulkintu česnaku, mėsos prieskoniais. Gerai įtriname ir paliekame marinuotis bent pora val.
  • Daržoves nulupame, nuplauname, svogūną ir porą supjaustome pusžiedžiais, papriką kubeliais, česnaką ir čili pasmulkiname.
  • Ketaus puode įkaitiname aliejų. Sudedame šonkauliukus ir šiek tiek apkepiname.
  • Juos atidedame į šalį. Suberiame smulkintas daržoves ir pakepiname 5 – 7 min.
  • Sudedame šonkauliukus, trintus pomidorus, stambiai pjaustytas bulves, beriame prieskonius ir užpilame 2 l vandens. Verdame ant silpnos kaitros apie 1 val.
  • Suberiame ryžius, konservuotas pupeles ir verdame dar apie 15 min.
Proga Pietums
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: