Kas gali būti geriau, nei sekmadienio rytas kvepiantis kava ir šiltais Belgiškais vafliais! Traškūs krašteliai, puri vidinė dalis ir kalnas mėgstamų pagardų – nuo uogų iki ledų. Išbandyk ir tu!
Ištirpinkite sviestą garų vonelėje ar intervalais mikrobangų krosnelėje, leiskite šiek tiek atvėsti.
Kiaušinius atskirkite – trynius suplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir vanilės ekstraktu. Tada įmaišykite pieną ir sviestą.
Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir persijokite. Suberkite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite iki vientisos tešlos. Persijojimas visada garantuoja puresnį kepinį. Tai stengiuosi netingėti!
Baltymus su druska išplakite iki standžių putų, atsargiai įmaišykite į tešlą.
Kepkite įkaitintoje vaflinėje, kol taps auksiniai. Patiekite su uogomis, ledais ar sirupu.Patarimas: kol iš vaflinės eina garai - neatidarykite! Nes vaflis dar neiškepė Skanaus!