Go Back
+ servings
Belgiški vafliai su ledais ir uogomis

Belgiški vafliai su ledais ir uogomis

skaniai.ir.lengvai
Kas gali būti geriau, nei sekmadienio rytas kvepiantis kava ir šiltais Belgiškais vafliais! Traškūs krašteliai, puri vidinė dalis ir kalnas mėgstamų pagardų – nuo uogų iki ledų. Išbandyk ir tu!
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Kategorija Desertai, Vafliai
Virtuvė Belgijos
Servings 6 vafliai
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Ingredientai
  

Ledai, uogos, vaisiai patiekti

Paruošimas
 

  • Ištirpinkite sviestą garų vonelėje ar intervalais mikrobangų krosnelėje, leiskite šiek tiek atvėsti.
  • Kiaušinius atskirkite – trynius suplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir vanilės ekstraktu. Tada įmaišykite pieną ir sviestą.
  • Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir persijokite. Suberkite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite iki vientisos tešlos. Persijojimas visada garantuoja puresnį kepinį. Tai stengiuosi netingėti!
  • Baltymus su druska išplakite iki standžių putų, atsargiai įmaišykite į tešlą.
  • Kepkite įkaitintoje vaflinėje, kol taps auksiniai. Patiekite su uogomis, ledais ar sirupu.
    Patarimas: kol iš vaflinės eina garai - neatidarykite! Nes vaflis dar neiškepė Skanaus!
    Belgiški vafliai su ledais ir uogomis
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: