Go Back
+ servings
purus biskvitinis pyragas per pusvalandį

Purus biskvitinis pyragas su uogų džemu

Būvis.lt
Net ir skubėdami galite pasilepinti greitai paruošiamu ir pigiu pyragu, o iškeptas biskvitas su uogų džemų primins vaikystę.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 50 minutes
Kategorija Desertai, Pyragai
Servings 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Equipment

Kepimo žiedas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C / 180 °C (su vėjeliu). 20 x 30 cm skardą ar kepimo indą ištepkite sviestu.
  • Iki vientisos masės išsukite sviestą, cukrų, su kepimo milteliais sumaišytus miltus, kiaušinius, vanilės ekstraktą.
  • Ant kepimo indo dugno paskleiskite džemą, virš jo sudėkite ir išlyginkite tešlos masę.
  • Kepkite 20–30 min., kol biskvitas iškils ir taps auksinės spalvos, o į kepinį įsmeigtas medinis pagaliukas bus švarus. Patiekite šiltą su ledais ar plakta grietinėle.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: