Pasiruoškite visą dienos meniu su avokadais „Hass“: pusryčių sumuštinis, salotos ir grilinta lašiša su avokadų salsa taps tikru maistinių medžiagų lobynu.
Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir išskobkite minkštimą į dubenį. Sutrinkite avokadą šakute iki vientisos kreminės masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Paskrudinkite pilno grūdo duonos riekes.
Į vidutinio dydžio puodą pripilkite vandens ir ant vidutinės ugnies švelniai užvirinkite. Vieną kiaušinį įmuškite į nedidelį dubenėlį arba indelį. Naudodami šaukštą, verdančiame vandenyje sukurkite švelnų sūkurį ir atsargiai įstumkite kiaušinį į sūkurio centrą. Pakartokite tai su antru kiaušiniu. Kiaušinius virkite apie 3–4 min., kol baltymai sustings, bet tryniai dar bus skysti. Kiaušinius išimkite kiaurasamčiu ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Ant kiekvienos skrudintos duonos riekelės užtepkite gausiai avokado užtepėlės. Jei reikia, papildomai pabarstykite druska ir pipirais.
Ant kiekvieno avokadų skrebučio atsargiai uždėkite po vieną virtą kiaušinį.