Go Back
+ servings
Sluoksniuotos tešlos bandelės su feta ir špinatais

Sluoksniuotos tešlos bandelės su feta ir špinatais

skaniai.ir.lengvai
Viskas tikrai labai paprasta, kaip aš sakau - kaip 2 x 2 . tikiuosi daug kam priminsiu receptą, o gal kam nors tai bus naujiena. Pavyks net tiems , kurie su kepiniais nedraugauja!
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Kategorija Bandelės
Servings 2 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Špinatus nuplaukite, jei norite šiektiek pasmulkinkite. Aš mėgstų juos pasmulkinti, jei lapeliai gan dideli. Pakepkite juos su šlakeliu aliejaus ir smulkiai pjaustytu česnaku, pagardinkite druska. Tik atsiminkite, feta gan sūri , tai nepersistenkite su druska. Špinatus kepinkite 3-4 minutes.
  • Suberkite į dubenį, sudėkite trupintą fetos sūrį ir išmaišykite. Šiuo įdaru įdarykite bemielę sluoksniuotą tešlą.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 °. Bandeles patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir kepkite apie 20-25 minutes, kol tešla taps auksinės spalvos.
    Skanaus!
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: