Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Burokėlių mišrainė su fetos ir majonezo padažu
paprastai_su_karolina
🥗 APSILAIŽYSITE PIRŠTUKUS! GAMINKITE IŠ KARTO IŠ DVIGUBOS PORCIJOS, NES ŠI MANO IMPROVIZACIJA NUOSTABAUS SKONIO👌🫠
5
|
2
įvertinimai
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Kategorija
Burokėlių salotos
,
Salotos
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
4
asmenims
Alergenai
Ingredientai
1x
2x
3x
5
vnt.
Burokėliai
-
virti
1
skardinė
Žalieji žirneliai
-
konservuoti
½
vnt.
Poras
-
pakepinto ant aliejaus su
druska
, pipirais ir Provanso žolelėmis
1
skiltelė
Česnakai
2
v.š.
Majonezas
Sūris
-
Švelniai sūdyto sūrio FAVITA pagal skonį (man užteko ketvirtadalio)
1
pundelis
Krapai
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas
Virtus burokėlius, supjaustome kubeliais ir sudedame į indą.
Tada suberiame smulkintus apkepintus porus, krapus ir nusunktus konservuotus žirnelius.
Atskirame inde susimaišome sūrį su majonezu ir maltais juodaisiais pipirais iki vientisos masės ir sudedame į mišrainę.
Atsargiai išmaišome ir skanaujame.
‼️Druskos nepadauginkite, nes sūris sūrūs.
Video
Proga
Kalėdiniai patiekalai
,
Pietums
,
Vakarienei
,
Velykiniai patiekalai
Patiko receptas?
Parašykite žemiau
komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė