Go Back
+ servings
Keptos krevetės medaus ir česnakų padaže

Krevetės medaus ir česnakų padaže

Kviečiu į virtuvę
Kai norisi palepinti save - riuošiu štai tokią vakarienę...
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 10 minutes
Cook Time 5 minutes
Papildomas laikas30 minutes
Servings 2 asmenims
Alergenai
Medus ir jo produktai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Krevetes pabarstome druska, citrininiais pr, paprikos milteliais, česnakiniais pipirais, čili dribsniais. Išmaišome ir paliekame apie 0.5 val pasimarinuoti.
  • Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame krevetes, smulkintą česnaką ir pakepiname, kol krevetės taps šviesiai rausvos (užtruksite vos keletą min). Į keptuvę dedame medų ir pilame sojos padažą. Pakaitiname keletą min.
  • Krevetes dedame į lėkštes, apšlakstome padažu. Puošiame kalendros lapeliais. Jei norisi patiekiame su česnakiniu batonu.
    Keptos krevetės medaus ir česnakų padaže
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: