Receptai
Krevetės medaus ir česnakų padaže
Publikuota:
Krevetės medaus ir česnakų padaže
Kai norisi palepinti save - riuošiu štai tokią vakarienę...
Reklama
Ingredientai:
- 500 g Krevetės - be kiauto (nevirtų)
- 1 a.š. Citrininiai žuvies prieskoniai
- 1 Žiupsnis Druska
- 1 Žiupsnis Čili dribsniai
- 1 Žiupsnis Česnakiniai prieskoniai
- 1 a.š. Malta paprika
- 2 skiltelės Česnakai
- 1 v.š. Sojos padažas
- 1 v.š. Medus
- ½ vnt. Citrinos sultys
- 1 šlakelis Augalinis aliejus - kepimui
- Kalendra - lapeliai patiekimui
- Česnakinis batonas - patiekimui
Paruošimas:
- Krevetes pabarstome druska, citrininiais pr, paprikos milteliais, česnakiniais pipirais, čili dribsniais. Išmaišome ir paliekame apie 0.5 val pasimarinuoti.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame krevetes, smulkintą česnaką ir pakepiname, kol krevetės taps šviesiai rausvos (užtruksite vos keletą min). Į keptuvę dedame medų ir pilame sojos padažą. Pakaitiname keletą min.
- Krevetes dedame į lėkštes, apšlakstome padažu. Puošiame kalendros lapeliais. Jei norisi patiekiame su česnakiniu batonu.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!