Mus rasite
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su graikiniais riešutais

Receptai

Obuolių pyragas su riešutais

 

Obuolių pyragas su riešutais

Obuolių pyragas su graikiniais riešutais

Karolina Puodžiūtė
Nepaisant savo paprastumo, obuolių pyragas su riešutais gaunasi nepaprastai skanus. Jį galima lengvai patiekti ant šventinio stalo kaip gražų dekorą. Papuošimui puikiai tiks šokoladinis ganašas, įvairūs riešutai, karamelizuoti vaisiai.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Virimo laikas 50 minutes
Bendras laikas 1 hour 5 minutes
Porcijos 8 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Nulupkite, išvalykite obuolius ir smulkiai supjaustykite.
  • Graikinius riešutus porą minučių padžiovinkite keptuvėje ir susmulkinkite.
  • Kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska.
  • Įpilkite grietinės ir lydyto sviesto, išmaišykite.
  • Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, maltą cinamoną ir vėl išmaišykite.
  • Į paruoštą tešlą įmaišykite obuolius ir riešutus.
  • Tešlą dėkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 45-50 minučių 180℃ laipsnių orkaitėje. Paruoštą obuolių pyragą atvėsinkite, dėkite į lėkštę, pabarstykite cinamono ir cukraus mišinių ir smulkintais riešutais.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų