Kategorija: Grybų patiekalai
Grybų patiekalai
Atraskite skanius grybų patiekalus: sriubas, troškinius, pyragus ir užkandžius. Nesudėtingi receptai su grybais ir patarimai gardžiam rudeniui!
Šis aromatingas pyragas su voveraitėmis ir šparagais – puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Lengvai paruošiamas, subtilaus skonio ir maistingas –…
Tobulas prieskonių balansas, visada po ranka kai reikia greito, bet ne nuobodaus garnyro. Šiam receptui naudojau perlinių kruopų ir žaliųjų…
Šie tradiciniai virtiniai su miško grybais yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina natūralų skonį ir jaukumą virtuvėje. Minkšta, elastinga tešla…
Brusketos su baklažanais ir grybais – lengvas, bet ypatingo skonio užkandis, kuris patiks tiek karštas, tiek šaltas. Kremiškos tekstūros įdaras…
Tai elegantiškas ir greitai paruošiamas pievagrybių užkandis. Pikantiškas įdaras su traškiu čederio sluoksniu pavers šį užkandį tikra skonių švente.
Švelnus cukinijų vyniotinis su grybais – tai rudens gėrybių įkvėptas patiekalas, kuris patiks tiek gurmanams, tiek norintiems lengvesnio, bet skanaus…
Ši mišrainė su pievagrybiais – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško universalaus ir skanaus recepto šventiniam stalui. Ją lengvai galima…
Šią užtepelę gaminu 2 skonių, pirma būna tik grybų užtepelė Kūčių vakarienei, o atroji su šonine, skirta Kalėdoms. Labiausiai mėgstu…
Šis patiekalas – puikus pasirinkimas lengvam užkandžiui ar garnyrui. Įdaryti pievagrybiai su šviežiais pomidorais, sūriu ir prieskoniais ne tik suteikia…
Šie įdaryti pievagrybiai su vištiena ir sūriu – puikus lengvas užkandis arba pagrindinis patiekalas, kuris patiks šeimos nariams, tiek svečiams.…
Šis receptas ypač tiks tiems, kurie nori panaudoti sezonines daržoves arba ieško sveikesnio kepinių varianto, nes cukinijos ne tik suteikia…
Šis sotus bulvių ir grybų apkepas yra paguodžiantis patiekalas, kurį lengva paruošti ir kuris nuostabaus skonio. Puikiai tinka šeimos vakarienėms…
Apetitą keliantis ir sotus keptų voveraičių patiekalas, puikiai derantis su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Jei naudosite šviežias bulves, patiekalas gausis ypač skanus ir aromatingas.
Paprastas patiekalas su puikiu bulvių ir šviežių baravykų deriniu.
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų…
Paskutinės kelionės į mišką rezultatas buvo mažas krepšelis su baravykais, raudonikiais ir voveraitėmis. Iš viso gavosi kiek daugiau nei 1…
Po šiltų vasaros liūčių vidurvasarį pradeda masiškai augti voveraitės. Jos naudojamos sriuboms, pyragams, kepsniams ir troškiniams ruošti. Iš voveraičių taip…
Skanus grybų padažas gaminamas ne tik iš pievagrybių, bet ir iš pačių įvairiausių grybų rūšių. Padažą, galite pasigaminti ir iš…
Dažnai ruošiu grybų ikrus žiemai. Neseniai pradėjau galvoti, ar galima iš voveraičių pasigaminti ikrų. Dabar dalinuosi su jumis nuostabiu receptu.…
Tiesa silkę gaminau su pievagrybiais, nes miškui dar neradau laiko, nors žinau, kad baravykai auga it ant mielių. Labai tikiuosi…
Šis silkės patiekalas yra tarsi mūsų senolių virtuvės paveldas ir primena gražiausias šventes, pasisedėjimus su jais. Man patinka šio recepto…
Tai virtinukai su grybų įdaru. Šį kartą virtinukus gaminau iš pilkūjų kreivabūdžių ir miško grybų.
Šį kartą pagaminau silkę su šaldytais baravykais, o ne kaip įprasta su džiovintais.
Keptų pievagrybių užkandis su česnakais ir morkomis, paskrudęs ir sultingas – puikiai dera tiek su mėsos ar žuvies kepsniais, tiek valgyti…
Greitai paruošiamas apkepas.
Kadangi esu gaminusi jau ne kartą su vienokiu tai kitokiu įdaru, bet tešla niekada nenuvylė. Todėl vėl puoliau naršyti bloguose…
Siūlau dar vieną paprastą vištienos variantą – su grybais ir spirgučiais. Vištiena paruošiama labai greitai ir gaunasi labai švelni, sultinga…