Mus rasite
Voveraitės grietinėje keptuvėje
Keptos voveraitės grietinėje

Receptai

Voveraitės grietinėje keptuvėje

Voveraitės yra maistingi grybai, turintys mažai kalorijų, bet daug naudingų medžiagų. Jos yra geras baltymų ir skaidulų šaltinis. Voveraitėse gausu vitaminų ir mineralų.

Voveraitės grietinėje keptuvėje

Voveraitės grietinėje keptuvėje

Karolina Puodžiūtė
Apetitą keliantis ir sotus keptų voveraičių patiekalas, puikiai derantis su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 35 minutes
Bendras laikas 45 minutes
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Nuvalykite voveraites. Dideles supjaustykite pusiau arba ketvirčiais, o mažas palikite sveikas.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir retkarčiais pamaišydami apkepkite voveraites.
  • Po 20–25 minučių įdėkite grietinės, druskos ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Troškinkite dar apie 10 minučių.

Pastabos

Voveraitės padeda palaikyti imuninę sistemą, gerina akių sveikatą ir skatina energijos gamybą organizme.
  • Vitaminai: B grupės vitaminai (B2, B3), D2, A (beta-karotinas).
  • Mineralai: kalis, geležis, varis, cinkas.
Proga Pietums
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų