Mus rasite
Įdaryti grybai su vištiena ir sūriu
Paruošti įdaryti grybai su vištiena

Receptai

Įdaryti grybai su vištiena ir sūriu

Šiame patiekale gausu baltymų, kurie svarbūs raumenų stiprinimui ir audinių atstatymui. Grybai yra puikus antioksidantų šaltinis, o sūris suteikia kalcio, kuris svarbus kaulams.

Įdaryti grybai su vištiena ir sūriu

Įdaryti grybai su vištiena ir sūriu

Karolina Puodžiūtė
Šie įdaryti pievagrybiai su vištiena ir sūriu – puikus lengvas užkandis arba pagrindinis patiekalas, kuris patiks šeimos nariams, tiek svečiams. Kreminis vištienos ir sūrio įdaras suteikia grybams sodraus skonio.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 30 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Porcijos 3 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir lengvai apkepkite jį įkaitintame aliejuje. Pridėkite smulkintus pievagrybių kotelius ir kepkite maišydami 5–7 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Smulkiai supjaustykite virtą vištieną ir sutarkuokite sūrį. Įmaišykite į keptą svogūną su pievagrybių koteliais ir pridėkite majonezo arba grietinės. Viską gerai sumaišykite.
  • Pabarstykite grybų kepurėles druska ir įdėkite įdarą į jų vidų. Kepkite 15–20 minučių 180 °C temperatūroje.

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galiu naudoti kitus grybus vietoj pievagrybių? Taip, galite naudoti ir kitus didesnius grybus, tokius kaip portobelo.
  • Ar šį patiekalą galima gaminti be sūrio? Taip, galite pakeisti jį kitu įdaru, pvz., daržovėmis.
  • Ką naudoti vietoj majonezo? Vietoj majonezo galite naudoti grietinę arba graikišką jogurtą.
  • Kaip laikyti likučius? Likusius įdarytus pievagrybius galite laikyti šaldytuve iki 2 dienų.
  • Ar galiu naudoti nevirtą vištieną? Geriausia naudoti virtą vištieną, nes ji greičiau iškeps, prisigers skonių ir bus minkštesnė.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų