Receptai
Virtinukai su grybais
Publikuota:
Virtinukai su grybų įdaru
Tai virtinukai su grybų įdaru. Šį kartą virtinukus gaminau iš pilkūjų kreivabūdžių ir miško grybų.
Reklama
Ingredientai:
Tešlai:
- 3 stiklinės Kvietiniai miltai
- 3 v.š. Augalinis aliejus
- 1 stiklinė Vanduo - pasūdytas ir karštas
Įdarui:
- 1 vnt. Svogūnai
- 100 g Pilkosios kreivabudės
- 400 g Grybai - miško
- 1 vnt. Morkos
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas:
- Pirmiausia miltus beriame į didelį dubenį, pilame aliejų bei karštą pasūdyta vandenį.
- Tada šaukštu gerai išmaišykite ir kai masė pravės, toliau minkome rankomis.
- Tešlą gerai išminkome. Jokiu būdu nededame daugiau miltų. Tešla gaunasi elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo. Kočiojimui miltų net neprireiks.
- Pasiruoškime įdarą, miško grybus naudojau jau apvirtus. Pilkasiais kreivabūdes supjaustykite smulkiau, kepkite kartu su kitais grybais. Kol grybai kepa smulkiai supjaustykite svogūną, morką sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę kartu su grybais.
- Po to tešlą iškočiokite ir stikline išspauskite apskritimus.
- Dėkite po šaukštelį įdaro ir kraštelius užspauskite šakute arba užraitykite.
- Virtinius dedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame maždaug 7-8 minutes.
- Patiekiame su grietine ir lukštentais kanapių branduoliais. Skanaus!
Reklama
Pastabos
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!