Mus rasite
Virtinukai su grybais

Receptai

Virtinukai su grybais

 

Virtinukai su grybų įdaru

Virtinukai su grybų įdaru

skaniai.ir.lengvai
Tai virtinukai su grybų įdaru. Šį kartą virtinukus gaminau iš pilkūjų kreivabūdžių ir miško grybų.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 18 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Bendras laikas 53 minutes
Porcijos 2 asmenims

Įrankiai

Kočėlas
Reklama

Ingredientai:
  

Tešlai:

Įdarui:

Paruošimas:
 

  • Pirmiausia miltus beriame į didelį dubenį, pilame aliejų bei karštą pasūdyta vandenį.
  • Tada šaukštu gerai išmaišykite ir kai masė pravės, toliau minkome rankomis.
  • Tešlą gerai išminkome. Jokiu būdu nededame daugiau miltų. Tešla gaunasi elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo. Kočiojimui miltų net neprireiks.
  • Pasiruoškime įdarą, miško grybus naudojau jau apvirtus. Pilkasiais kreivabūdes supjaustykite smulkiau, kepkite kartu su kitais grybais. Kol grybai kepa smulkiai supjaustykite svogūną, morką sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę kartu su grybais.
  • Po to tešlą iškočiokite ir stikline išspauskite apskritimus.
  • Dėkite po šaukštelį įdaro ir kraštelius užspauskite šakute arba užraitykite.
  • Virtinius dedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame maždaug 7-8 minutes.
  • Patiekiame su grietine ir lukštentais kanapių branduoliais. Skanaus!
    Virtinukai su grybų įdaru
Reklama

Pastabos

Virtinukai su grybais

Virtinukai su grybais

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų