Receptai
Miško grybų paštetas
Pagal
Publikuota:
Miško grybų paštetas
Karolina PuodžiūtėPaskutinės kelionės į mišką rezultatas buvo mažas krepšelis su baravykais, raudonikiais ir voveraitėmis. Iš viso gavosi kiek daugiau nei 1 kg. Ilgai negalvodama paruošiau miško grybų paštetą. Šis užkandis niekada nenuvilia.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes min
Gaminimo laikas 35 minutes min
Bendras laikas 50 minutes min
Kategorija Grybų patiekalai, Užkandžiai, Užtepėlės
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 5 asmenims
Alergenai
Reklama
Ingredientai:
- 1 kg Grybai - miško
- 2 vnt. Svogūnai
- 60 g Sviestas
- 100 g Tepamas sūris
- Muskatas - ant peilio galo
- ½ a.š. Juodieji pipirai
- ½ a.š. Kalendra - malta
- Druska - pagal skonį
- 3 l Vanduo
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Miško grybus nuvalykite, nuplaukite ir sudėkite į puodą.
- Įpilkite šalto vandens ir virkite 20 minučių po užvirimo.
- Grybus nusausinkite kiaurasamtyje ir nuplaukite.
- Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
- Dėkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
- Sudėkite virtus grybus ir viską kartu kepkite 10 minučių.
- Keptus grybus ir kreminį sūrį sudėkite į maišytuvo dubenį.
- Įberkite druskos, prieskonių ir sutrinkite iki vientisos masės.
Reklama
Proga Pietums, Vakarienei
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:Grybai
Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)