Mus rasite
Miško grybų paštetas
Paruoštas miško grybų paštetas

Receptai

Miško grybų paštetas

 

Miško grybų paštetas

Miško grybų paštetas

Karolina Puodžiūtė
Paskutinės kelionės į mišką rezultatas buvo mažas krepšelis su baravykais, raudonikiais ir voveraitėmis. Iš viso gavosi kiek daugiau nei 1 kg. Ilgai negalvodama paruošiau miško grybų paštetą. Šis užkandis niekada nenuvilia.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 35 minutes
Bendras laikas 50 minutes
Porcijos 5 asmenims
Alergenai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Miško grybus nuvalykite, nuplaukite ir sudėkite į puodą.
  • Įpilkite šalto vandens ir virkite 20 minučių po užvirimo.
  • Grybus nusausinkite kiaurasamtyje ir nuplaukite.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Dėkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Sudėkite virtus grybus ir viską kartu kepkite 10 minučių.
  • Keptus grybus ir kreminį sūrį sudėkite į maišytuvo dubenį.
  • Įberkite druskos, prieskonių ir sutrinkite iki vientisos masės.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Receptų kategorijos

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Į viršų