Receptai
Grybų troškinys su kopūstais žiemai be sterilizacijos
Pagal
Publikuota:
Grybų troškinys su kopūstais žiemai be sterilizacijos
Karolina PuodžiūtėŠį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų troškinys su kopūstais – universalus patiekalas, kurį galima patiekti šaltą arba dėti į sriubas ir šiltus troškinius. Išbandykite, jums tikrai patiks!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes min
Gaminimo laikas 45 minutes min
Bendras laikas 1 hour val 5 minutes min
Porcijos 5 asmenims
Reklama
Ingredientai:
- 1½ kg Kopūstai
- 800 g Grybai
- 500 g Morkos
- 300 g Svogūnai
- 60 ml Augalinis aliejus
- 50 ml Actas
- 100 g Pomidorų pasta
- 7 vnt. Juodieji pipirai - žirneliais
- 3 vnt. Lauro lapas
- 50 g Cukrus
- 70 g Druska
- 200 ml Vanduo
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Grybus, kopūstus ir nuvalytus svogūnus susmulkinkite. Morkas sutarkuokite.
- Svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje 5 minutes.
- Sudėkite kopūstą ir troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
- Atskirai pakepkite grybus 7-10 minučių.
- Daržoves ir grybus sumaišykite dideliame puode.
- Suberkite prieskonius, cukrų, druską ir įpilkite vandens, sumaišytą su pomidorų pasta.
- Troškinkite 20 minučių, supilkite actą ir nedelsdami nukelkite nuo ugnies.
- Sudėkite troškinį į švarius, sausus stiklainius ir užsukite.
Reklama
Proga Pietums, Vakarienei
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:Grybai
Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)