Mus rasite
Grybų ir kopūstų troškinys žiemai
Grybų ir kopūstų troškinys žiemai

Receptai

Grybų troškinys su kopūstais žiemai be sterilizacijos

 

Grybų ir kopūstų troškinys žiemai

Grybų troškinys su kopūstais žiemai be sterilizacijos

Karolina Puodžiūtė
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų troškinys su kopūstais – universalus patiekalas, kurį galima patiekti šaltą arba dėti į sriubas ir šiltus troškinius. Išbandykite, jums tikrai patiks!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 45 minutes
Bendras laikas 1 hour 5 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Grybus, kopūstus ir nuvalytus svogūnus susmulkinkite. Morkas sutarkuokite.
  • Svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje 5 minutes.
  • Sudėkite kopūstą ir troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  • Atskirai pakepkite grybus 7-10 minučių.
  • Daržoves ir grybus sumaišykite dideliame puode.
  • Suberkite prieskonius, cukrų, druską ir įpilkite vandens, sumaišytą su pomidorų pasta.
  • Troškinkite 20 minučių, supilkite actą ir nedelsdami nukelkite nuo ugnies.
  • Sudėkite troškinį į švarius, sausus stiklainius ir užsukite.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Receptų kategorijos

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Į viršų