Mus rasite
Keptos bulvės su voveraitėmis
Keptos bulvės su voveraitėmis

Receptai

Keptos bulvės su voveraitėmis

Voveraitės yra maistingi grybai, turintys mažai kalorijų, bet daug naudingų medžiagų. Jos yra geras baltymų ir skaidulų šaltinis. Voveraitėse gausu vitaminų ir mineralų.

Keptos bulvės su voveraitėmis

Keptos bulvės su voveraitėmis

Karolina Puodžiūtė
Jei naudosite šviežias bulves, patiekalas gausis ypač skanus ir aromatingas.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 30 minutes
Gaminimo laikas 30 minutes
Bendras laikas 1 hour
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Nuvalykite voveraites nuo miško šiukšlių. Dideles supjaustykite pusiau arba ketvirčiais, mažas palikite sveikas.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintą svogūną 4-5 minutes.
  • Sudėkite voveraites ir pakepinkite 15 minučių.
  • Į grybus ir svogūnus sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytas bulves.
  • Kepkite dar 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Bulvės turi tapti minkštos.
  • Likus 5 minutėms iki paruošimo, įberkite druskos ir pipirų.
Reklama

Pastabos

Voveraitės padeda palaikyti imuninę sistemą, gerina akių sveikatą ir skatina energijos gamybą organizme.
  • Vitaminai: B grupės vitaminai (B2, B3), D2, A (beta-karotinas).
  • Mineralai: kalis, geležis, varis, cinkas.
Proga Pietums
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų