Mus rasite
Keptos bulvės su baravykais
Keptos bulvės su baravykais

Receptai

Keptos bulvės su baravykais

 

Keptos bulvės su baravykais

Keptos bulvės su baravykais

Karolina Puodžiūtė
Paprastas patiekalas su puikiu bulvių ir šviežių baravykų deriniu.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Nuvalykite grybus ir bulves.
  • Bulves ir grybus stambiai supjaustykite. Susmulkinkite abiejų rūšių svogūnus.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite baravykus ir kepkite maišydami, kol išsiskirs skystis. Kepkite, kol išgaruos visas skystis. Sudėkite svogūnus. Kepkite, kol svogūnai pasidarys skaidrus.
  • Grybus ir svogūnus perkelkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Į keptuvę įpilkite aliejų. Kepkite bulves iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišydami. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Sudėkite grybus. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę ir kepkite dar kelias minutes, kol bulvės suminkštės.
  • Patiekdami pabarstykite žaliais svogūnais.
Reklama
Proga Pietums
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų