
Receptai
Keptos bulvės su baravykais
Publikuota:

Keptos bulvės su baravykais
Paprastas patiekalas su puikiu bulvių ir šviežių baravykų deriniu.
Reklama
Ingredientai:
- 600 g Baravykai
- 1 kg Bulvės
- 1 vnt. Svogūnai
- ½ kekės Žalieji svogūnai - laiškai (patiekimui)
- Augalinis aliejus - kepimui
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas:
- Nuvalykite grybus ir bulves.
- Bulves ir grybus stambiai supjaustykite. Susmulkinkite abiejų rūšių svogūnus.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite baravykus ir kepkite maišydami, kol išsiskirs skystis. Kepkite, kol išgaruos visas skystis. Sudėkite svogūnus. Kepkite, kol svogūnai pasidarys skaidrus.
- Grybus ir svogūnus perkelkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Į keptuvę įpilkite aliejų. Kepkite bulves iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišydami. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Sudėkite grybus. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę ir kepkite dar kelias minutes, kol bulvės suminkštės.
- Patiekdami pabarstykite žaliais svogūnais.
Reklama

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Rekomenduojame pasigaminti:
