Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
Į kitą dubenį arba plokščią lėkštę suberkite krakmolą.
Kiekvieną vištienos gabaliuką pamirkykite kiaušinio mišinyje, tada apvoliokite krakmole. Kartokite su visa vištiena.
Įkaitinkite apie 7 - 8 cm aliejaus keptuvėje iki 175°C.
Kepkite po pusę vištienos gabaliukų vienu metu, apie 5 minutes, kol taps traškūs ir auksinės spalvos. Kartokite su likusia vištiena.
Išimkite vištieną ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai.
Kol kepa vištiena, sumaišykite medų, sojų padažą, pomidorų padažą, rudąjį cukrų, ryžių actą, sezamų aliejų ir 2 arbatinius šaukštelius krakmolo.
Įkaitinkite arbatinį šaukštelį aliejaus keptuvėje ant vidutinės ugnies, suberkite česnaką ir kepkite 30 sek. Įpilkite padažo mišinį ir kaitinkite 3–4 minutes, kol šiek tiek sutirštės.
Suberkite vištieną į padažą ir išmaišykite, kad pasidengtų. Pabarstykite sezamo sėklomis ir svogūnų laiškais ar čili pipirais. Skanaus!