Go Back
+ servings
„Valdorfo“ salotos su vištiena

„Valdorfo“ salotos su vištiena

Būvis.lt
Norint lengvesnių pietų „Rimi“ kviečia pasigaminti legendines „Valdorfo“ salotas su vištiena, kurios prabangiuose JAV viešbučiuose patiekiamos dar nuo XIX a.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 10 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 14 minutes
Servings 2 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai
Pienas

Ingredientai
  

Salotų padažui:

Paruošimas
 

  • Supjaustytą obuolį sudėkite į didelį dubenį ir tolygiai apšlakstykite citrinos sultimis.
  • Įdėkite vištieną, vynuoges, salierą ir graikinius riešutus. Viską išmaišykite.
  • Mažame dubenyje sumaišykite padažui skirtus ingredientus.
  • Po truputėlį maišydami pilkite padažą, kol ingredientai juo bus visiškai padengti.
    „Valdorfo“ salotos su vištiena
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: