Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
„Valdorfo“ salotos su vištiena
Būvis.lt
Norint lengvesnių pietų „Rimi“ kviečia pasigaminti legendines „Valdorfo“ salotas su vištiena, kurios prabangiuose JAV viešbučiuose patiekiamos dar nuo XIX a.
4
| 1 įvertinimas
Prep Time
10
minutes
mins
Papildomas laikas
5
minutes
mins
Total Time
14
minutes
mins
Kategorija
Salotos
,
Vištienos salotos
Virtuvė
Amerikos virtuvė
Servings
2
asmenims
Alergenai
Ingredientai
1x
2x
3x
1
vnt.
Obuoliai
2
v.š.
Citrinos sultys
250
g
Vištienos krūtinėlė
-
kepta
125
g
Vynuogės
-
besėklės,, perpjautos per pusę
1
vnt.
Salieras
75
g
Graikiniai riešutai
Salotų padažui:
190
g
Graikiškas jogurtas
57
g
Majonezas
60
ml
Apelsinų sultys
Druska
-
pagal skonį
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas
Supjaustytą obuolį sudėkite į didelį dubenį ir tolygiai apšlakstykite citrinos sultimis.
Įdėkite vištieną, vynuoges, salierą ir graikinius riešutus. Viską išmaišykite.
Mažame dubenyje sumaišykite padažui skirtus ingredientus.
Po truputėlį maišydami pilkite padažą, kol ingredientai juo bus visiškai padengti.
Proga
Pietums
,
Vakarienei
Patiko receptas?
Parašykite žemiau
komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė