Go Back
+ servings
Žalias salotų padažas

Žaliasis salotų padažas

skaniai.ir.lengvai
Žaliasis salotų padažas - tai padažas, kuris pakeis visus kitus salotų padažus, šią vasarą!
Prisipažinsiu... aš jau spėjau pamesti galvą dėl šio padažo! Jis yra tobulas.. tinka tiesiog į viską. Puikiai dera su salotomis, įvairiais sumuštiniais, tinka valgyti kaip užtepėlė su daržovėmis ar trapučiais. Šiame įraše pasidalinsiu 2 skirtingais receptais šiam padažui, jie gan panašūs sudėtimi, bet skiriasi skoniu.
Pirmasis varijantas lengvesnio, švelnesnio skonio, su šiektiek citrinos sulčių. Na, o antrasis su charakteriu - jalapenas suteiks šiektiek aštrumo, bazilikai gaivumo. Šiam padažui galite rinktis raudonajį actą arba naudoti vyšnių arba aviečių actą.
Jei išbandysite šį padažą, prašau palikite atsiliepimą - ar patiko , ar nelabai! Tikrai įdomu sužinoti ar jis jums patiks, taip smarkiai, kaip patiko man!
2 | 1 įvertinimas
Prep Time 5 minutes
Cook Time 5 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 15 minutes
Kategorija Padažai
Servings 2 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredientai
  

Švelnus žaliasis padažas

Aštresnis žaliasis padažas

Paruošimas
 

  • Paruošimas abiejų padažų identiškas, tik į aštrų reikia įdėti supjaustytą jalapeno pipirą ir baziliko lapelius.
  • Avokadą perpjaukite per pus, nulupkite, išiimkite kauliuką, supjaustykite ir sudėkite į virtuvinį kombainą. Svarbu - avokadas turi būti gerai prinokęs. Iš pusė citrinos išspauskite sultis, jas supilkite ant avokadų. Įdėkite 3 v.š graikiško jogurto, 3 v.š aliejaus, 1 v.š aviečių acto, druskos ir juodųjų pipirų.
  • Viską sutrinkite iki vientisos masės. Paragaukite ar nieko netrūksta.
    Žalias salotų padažas

Pastabos

Žaliasis salotų padažas
Žaliasis salotų padažas
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: