Receptai
Žaliasis salotų padažas
Pagal
Publikuota:
Žaliasis salotų padažas
skaniai.ir.lengvaiŽaliasis salotų padažas - tai padažas, kuris pakeis visus kitus salotų padažus, šią vasarą!Prisipažinsiu... aš jau spėjau pamesti galvą dėl šio padažo! Jis yra tobulas.. tinka tiesiog į viską. Puikiai dera su salotomis, įvairiais sumuštiniais, tinka valgyti kaip užtepėlė su daržovėmis ar trapučiais. Šiame įraše pasidalinsiu 2 skirtingais receptais šiam padažui, jie gan panašūs sudėtimi, bet skiriasi skoniu.Pirmasis varijantas lengvesnio, švelnesnio skonio, su šiektiek citrinos sulčių. Na, o antrasis su charakteriu - jalapenas suteiks šiektiek aštrumo, bazilikai gaivumo. Šiam padažui galite rinktis raudonajį actą arba naudoti vyšnių arba aviečių actą.Jei išbandysite šį padažą, prašau palikite atsiliepimą - ar patiko , ar nelabai! Tikrai įdomu sužinoti ar jis jums patiks, taip smarkiai, kaip patiko man!
Būk pirmas įvertinęs.
Paruošimo laikas 5 minutes min
Gaminimo laikas 5 minutes min
Papildomas laikas5 minutes min
Bendras laikas 15 minutes min
Kategorija Padažai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Reklama
Ingredientai:
Švelnus žaliasis padažas
- 1 vnt. Avokadas
- 3 v.š. Graikiškas jogurtas
- ½ vnt. Citrinos sultys
- 3 v.š. Augalinis aliejus
- 1 žiūbsnis Druska
- 1 žiūbsnis Juodieji pipirai
- 1 v.š. Aviečių actas
Aštresnis žaliasis padažas
- 1 vnt. Jalapeno pipirai
- 25 g Bazilikas
- 1 vnt. Avokadas
- 3 v.š. Graikiškas jogurtas
- ½ vnt. Citrinos sultys
- 3 v.š. Augalinis aliejus
- 1 žiūbsnis Druska
- 1 žiūbsnis Juodieji pipirai
- 1 v.š. Aviečių actas
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Paruošimas abiejų padažų identiškas, tik į aštrų reikia įdėti supjaustytą jalapeno pipirą ir baziliko lapelius.
- Avokadą perpjaukite per pus, nulupkite, išiimkite kauliuką, supjaustykite ir sudėkite į virtuvinį kombainą. Svarbu - avokadas turi būti gerai prinokęs. Iš pusė citrinos išspauskite sultis, jas supilkite ant avokadų. Įdėkite 3 v.š graikiško jogurto, 3 v.š aliejaus, 1 v.š aviečių acto, druskos ir juodųjų pipirų.
- Viską sutrinkite iki vientisos masės. Paragaukite ar nieko netrūksta.
Reklama
Pastabos
Proga Pietums, Vakarienei
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:
Spustelėkite norėdami komentuoti