Mus rasite
Žaliasis salotų padažas
Paruoštas žaliasis salotų padažas @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Žaliasis salotų padažas

 

Žalias salotų padažas

Žaliasis salotų padažas

skaniai.ir.lengvai
Žaliasis salotų padažas - tai padažas, kuris pakeis visus kitus salotų padažus, šią vasarą!
Prisipažinsiu... aš jau spėjau pamesti galvą dėl šio padažo! Jis yra tobulas.. tinka tiesiog į viską. Puikiai dera su salotomis, įvairiais sumuštiniais, tinka valgyti kaip užtepėlė su daržovėmis ar trapučiais. Šiame įraše pasidalinsiu 2 skirtingais receptais šiam padažui, jie gan panašūs sudėtimi, bet skiriasi skoniu.
Pirmasis varijantas lengvesnio, švelnesnio skonio, su šiektiek citrinos sulčių. Na, o antrasis su charakteriu - jalapenas suteiks šiektiek aštrumo, bazilikai gaivumo. Šiam padažui galite rinktis raudonajį actą arba naudoti vyšnių arba aviečių actą.
Jei išbandysite šį padažą, prašau palikite atsiliepimą - ar patiko , ar nelabai! Tikrai įdomu sužinoti ar jis jums patiks, taip smarkiai, kaip patiko man!
Būk pirmas įvertinęs.
Paruošimo laikas 5 minutes
Gaminimo laikas 5 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 15 minutes
Kategorija Padažai
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Švelnus žaliasis padažas

Aštresnis žaliasis padažas

Paruošimas:
 

  • Paruošimas abiejų padažų identiškas, tik į aštrų reikia įdėti supjaustytą jalapeno pipirą ir baziliko lapelius.
  • Avokadą perpjaukite per pus, nulupkite, išiimkite kauliuką, supjaustykite ir sudėkite į virtuvinį kombainą. Svarbu - avokadas turi būti gerai prinokęs. Iš pusė citrinos išspauskite sultis, jas supilkite ant avokadų. Įdėkite 3 v.š graikiško jogurto, 3 v.š aliejaus, 1 v.š aviečių acto, druskos ir juodųjų pipirų.
  • Viską sutrinkite iki vientisos masės. Paragaukite ar nieko netrūksta.
    Žalias salotų padažas
Reklama

Pastabos

Žaliasis salotų padažas

Žaliasis salotų padažas

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Receptų kategorijos

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Į viršų