Go Back
+ servings
Upėtakio kotletai su padažu

Upėtakio kotletų receptas

Karolina Puodžiūtė
Šiandien gaminsime skanų patiekalą - kotletus iš upėtakio su padažu.
Ir, taip, net kotletai gali tapti šventiniu patiekalu. Atsižvelgiant į tai, kad upėtakis yra ne tik žuvis, tai "mėlynojo kraujo" žuvis.
4 | 2 įvertinimai
Mitybos planas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 4 asmenims
Calories

Ingredients
  

Kotletams:

Padažas:

Instructions
 

Ruošiam kotletus:

  • Nupjaukite nuo duonos pluteles ir pamirkykite vandenyje.
  • Paruoškite faršą: upėtakį sumalkite, sudėkite svogūną, žoleles ir išmirkytą duoną.
  • Įdėkite trynį, susmulkintą česnako skiltelę, druską ir išmaišykite.
  • Į keptuvę įpilkite aliejaus, suformuokite kotletus, apkepkite iš abiejų pusių po 10 min.

Ruošiam padažą:

  • Viską susmulkinkite, sudėkite į majonezą su garstyčiomis, išmaišykite.
    Upėtakio kotletai su padažu
Tried this recipe?Let us know how it was!
Mitybos planai