Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Upėtakio kotletų receptas
Karolina Puodžiūtė
Šiandien gaminsime skanų patiekalą - kotletus iš upėtakio su padažu.
Ir, taip, net kotletai gali tapti šventiniu patiekalu. Atsižvelgiant į tai, kad upėtakis yra ne tik žuvis, tai "mėlynojo kraujo" žuvis.
4
|
2
įvertinimai
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
40
minutes
mins
Kategorija
Kepta žuvis
,
Kotletai
,
Žuvies patiekalai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
4
asmenims
Calories
Equipment
Keptuvė
Mėsmalė
Ingredients
1x
2x
3x
Kotletams:
500
g
Upėtakio filė
1
vnt.
Svogūnai
½
pundelio
Krapai
½
pundelio
Petražolės
2
riekelės
Balta duona
1
vnt.
Kiaušinio tryniai
1
skiltelė
Česnakai
Druska
pagal skonį
Padažas:
Majonezas
Marinuoti agurkai
Garstyčios
dižono
Citrinos sultys
pora lašų
Žalumynai
petražolės ir krapai
Instructions
Ruošiam kotletus:
Nupjaukite nuo duonos pluteles ir pamirkykite vandenyje.
Paruoškite faršą:
upėtakį sumalkite, sudėkite svogūną, žoleles ir išmirkytą duoną.
Įdėkite trynį, susmulkintą česnako skiltelę, druską ir išmaišykite.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, suformuokite kotletus, apkepkite iš abiejų pusių po 10 min.
Ruošiam padažą:
Viską susmulkinkite, sudėkite į majonezą su garstyčiomis, išmaišykite.
Proga
Pietums
,
Vakarienei
Tried this recipe?
Let us know
how it was!