Upėtakio kotletų receptas @eliza_gluzskaya


Receptai
Upėtakio kotletai su padažu
Publikuota:

Upėtakio kotletų receptas
Šiandien gaminsime skanų patiekalą - kotletus iš upėtakio su padažu.Ir, taip, net kotletai gali tapti šventiniu patiekalu. Atsižvelgiant į tai, kad upėtakis yra ne tik žuvis, tai "mėlynojo kraujo" žuvis.
Reklama
Ingredientai:
Kotletams:
- 500 g Upėtakio filė
- 1 vnt. Svogūnai
- ½ pundelio Krapai
- ½ pundelio Petražolės
- 2 riekelės Balta duona
- 1 vnt. Kiaušinio tryniai
- 1 skiltelė Česnakai
- Druska - pagal skonį
Padažas:
- Majonezas
- Marinuoti agurkai
- Garstyčios - dižono
- Citrinos sultys - pora lašų
- Žalumynai - petražolės ir krapai
Paruošimas:
Ruošiam kotletus:
- Nupjaukite nuo duonos pluteles ir pamirkykite vandenyje.
- Paruoškite faršą: upėtakį sumalkite, sudėkite svogūną, žoleles ir išmirkytą duoną.
- Įdėkite trynį, susmulkintą česnako skiltelę, druską ir išmaišykite.
- Į keptuvę įpilkite aliejaus, suformuokite kotletus, apkepkite iš abiejų pusių po 10 min.
Reklama

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Rekomenduojame pasigaminti:
