Go Back
+ servings

Agurkai su garstyčiomis žiemai

Karolina Puodžiūtė
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
5 | 2 įvertinimai
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Papildomas laikas4 hours
Total Time 4 hours 35 minutes
Servings 8 asmenims
Alergenai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Pirmiausia nuplaukite agurkus, nupjaukite uodegas ir supjaustykite į keturias dalis. Susmulkinkite petražoles ir suberkite į agurkus. Įpilkite pipirų, garstyčių sėklų, druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir acto. Viską išmaišykite ir palikite 4-6 valandoms.
  • Į stiklainio dugną įdėkite 3-4 skilteles česnako, tada agurkus.
  • Supilkite marinatą, likusį nuo agurkų.
  • Stiklainius sterilizuokite nuo užvirimo momento 15 minučių. Sandariai uždarykite ir palikite visiškai atvėsti.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: