Agurkų salotos su svogūnais ir krapais žiemai
Karolina Puodžiūtė
Paprastas, bet genialus receptas sujungia traškią tekstūrą, lengvą rūgštelę ir kvapnių krapų aromatą. Paruoškite šias salotas ir turėkite vasaros skonį po ranka ištisus metus!
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 5 minutes mins
Papildomas laikas Marinavimas 4 hours hrs
Total Time 4 hours hrs 25 minutes mins
Gaminimo režimas Neleisk ekranui užmigti!
Paruoškite daržoves: nuplaukite agurkus ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūnus supjaustykite plonais ketvirčiais ir suberkite į agurkus.
Pridėkite krapus: susmulkinkite krapus, suberkite į daržoves ir išmaišykite.
Pagardinkite: įberkite druskos, cukraus, supilkite aliejų ir gerai permaišykite. Uždenkite indą dangčiu ir palikite pastovėti 4 valandas.
Virkite: statykite indą ant ugnies, užvirinkite mišinį. Supilkite actą, išmaišykite ir virkite 5–7 minutes.
Supilstykite: karštas salotas sudėkite į sterilius stiklainius, sandariai užsukite dangtelius. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir palikite atvėsti.