Go Back
+ servings
Karšti sumuštiniai su grybais

Karšti sumuštiniai su grybais

Karolina Puodžiūtė
Daug skaniau nei pica. Sultingas įdaras ant traškios duonos: sumuštiniai pusryčiams, pietums ar vakarienei.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 2 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Batoną perpjaukite į dvi lygias dalis, perpjaukite išilgai pusiau. Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir sutepkite alyvuogių aliejumi. Galima naudoti ir sviestą.
  • Padėkite batoną ant skardos ir pašaukite į 180℃ laipsnių orkaitę 5 minutėms.
  • Nuplautus pievagrybius supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  • Batoną apverskite į kitą pusę ir kepkite orkaitėje dar 5 minutes. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite grybus ir svogūnus.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką. Į keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto, išmaišykite ir toliau kepkite grybus ant maksimalios ugnies.
  • Į grybus suberkite čiobrelius ir druską, išmaišykite. Smulkiai sutarkuokite sūrį. Pomidorą supjaustykite plonais žiedais.
  • Pomidorus dedame ant iškepto batono, apibarstome raudonėliu ir baziliku, užtepame grybų įdarą. Grybų įdarą apibarstome sūriu ir pašauname į 200℃ laipsnių orkaitę 7 minutėms.
  • Rezultats yra skanūs sumuštiniai su grybais. Puikūs pusryčiai, kurie pakeis įprastus patiekalus.
    Karšti sumuštiniai su grybais
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: