Receptai
Karšti sumuštiniai su grybais
Pagal
Publikuota:
Iš pradžių sumuštiniai buvo gana buržuazinis ir elitinis maistas. Faktas yra tas, kad aukštuomenė valgė sumuštinius. Iš esmės pusryčiams karaliams ir didikams buvo patiekiama duona ir sviestas.
Karšti sumuštiniai su grybais
Karolina PuodžiūtėDaug skaniau nei pica. Sultingas įdaras ant traškios duonos: sumuštiniai pusryčiams, pietums ar vakarienei.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes min
Gaminimo laikas 20 minutes min
Bendras laikas 35 minutes min
Kategorija Sumuštiniai, Užkandžiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Reklama
Ingredientai:
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Batoną perpjaukite į dvi lygias dalis, perpjaukite išilgai pusiau. Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir sutepkite alyvuogių aliejumi. Galima naudoti ir sviestą.
- Padėkite batoną ant skardos ir pašaukite į 180℃ laipsnių orkaitę 5 minutėms.
- Nuplautus pievagrybius supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Batoną apverskite į kitą pusę ir kepkite orkaitėje dar 5 minutes. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite grybus ir svogūnus.
- Smulkiai supjaustykite česnaką. Į keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto, išmaišykite ir toliau kepkite grybus ant maksimalios ugnies.
- Į grybus suberkite čiobrelius ir druską, išmaišykite. Smulkiai sutarkuokite sūrį. Pomidorą supjaustykite plonais žiedais.
- Pomidorus dedame ant iškepto batono, apibarstome raudonėliu ir baziliku, užtepame grybų įdarą. Grybų įdarą apibarstome sūriu ir pašauname į 200℃ laipsnių orkaitę 7 minutėms.
- Rezultats yra skanūs sumuštiniai su grybais. Puikūs pusryčiai, kurie pakeis įprastus patiekalus.
Reklama
Proga Pietums, Pusryčiams
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:Grybai
Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)