Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Makaronai su baravykais grietinėlės padaže
Karolina Puodžiūtė
Makaronai su baravykais grietinėlės padaže – sotus ir kaloringas patiekalas. Todėl gerai pagalvokite apie porcijos dydį. Patiekalui rinkitės makaronų formą pagal nuotaiką, man skaniausia – su spageti tipo makaronais.
4
| 1 įvertinimas
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Kategorija
Grybų patiekalai
,
Makaronai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
2
asmenims
Alergenai
Ingredientai
1x
2x
3x
Makaronai
-
naudojau spageti
1
sauja
Baravykai
-
ar kitų grybų
½
vnt.
Svogūnai
70
ml
Grietinėlė
Sviestas
-
kepimui
Druska
-
pagal skonį
Juodieji pipirai
-
pagal skonį
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas
Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakelio.
Svieste lengvai apkepkite smulkiai pjaustytą svogūną.
Kepkite kąsneliais smulkintus baravykus.
Sudėkite virtus makaronus.
Įpilkite grietinėlės ir pakaitinkite lengvai maišydami, kol sutirštės.
Proga
Pietums
,
Vakarienei
Patiko receptas?
Parašykite žemiau
komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė