Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Paprasti morkų blynai
Karolina Puodžiūtė
Šie morkų blynai – idealus pasirinkimas greitam užkandžiui ar lengvam patiekalui. Jie gaminami iš paprastų ingredientų, kuriuos dažniausiai turime virtuvėje. Blynai puikiai tinka tiek šilti, tiek šalti, ypač patiekti su mėgstamu padažu.
3
|
2
įvertinimai
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Kategorija
Blynai
,
Daržovių blynai
,
Daržovių patiekalai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
2
asmenims
Alergenai
Ingredientai
1x
2x
3x
300
g
Morkos
2
vnt.
Kiaušiniai
50
g
Kvietiniai miltai
½
a.š.
Kmynai
-
malti
½
a.š.
Česnako milteliai
½
a.š.
Druska
Juodieji pipirai
-
pagal skonį
Augalinis aliejus
-
kepimui
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius lengvai išplakite.
Sujunkite morkas su kiaušiniais, tada įmaišykite miltus, druską, pipirus, kmyną ir česnaką.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Šaukštu formuokite blynus ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Proga
Pietums
,
Pusryčiams
,
Vakarienei
Patiko receptas?
Parašykite žemiau
komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė