Go Back
+ servings
Kepti morkų blynai

Paprasti morkų blynai

Karolina Puodžiūtė
Šie morkų blynai – idealus pasirinkimas greitam užkandžiui ar lengvam patiekalui. Jie gaminami iš paprastų ingredientų, kuriuos dažniausiai turime virtuvėje. Blynai puikiai tinka tiek šilti, tiek šalti, ypač patiekti su mėgstamu padažu.
3 | 2 įvertinimai
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 2 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Morkas sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius lengvai išplakite.
  • Sujunkite morkas su kiaušiniais, tada įmaišykite miltus, druską, pipirus, kmyną ir česnaką.
  • Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Šaukštu formuokite blynus ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: