Mus rasite
Kepti morkų blynai
Kepti morkų blynai

Receptai

Paprasti morkų blynai

  • Greitai paruošiama. Pagaminama greitai ir lengvai, tad puikiai tinka užimtoms dienoms.
  • Sveika alternatyva. Mažiau riebalų ir daugiau daržovių jūsų racione.
  • Lankstus pritaikymas. Galite eksperimentuoti su prieskoniais ar pridėti kitų ingredientų, pavyzdžiui, sūrio.
  • Prieinama. Recepto ingredientai dažniausiai yra kiekvienos virtuvės spintelėje.
  • Mažai kalorijų. Tinka tiems, kurie rūpinasi savo mityba.
Kepti morkų blynai

Paprasti morkų blynai

Karolina Puodžiūtė
Šie morkų blynai – idealus pasirinkimas greitam užkandžiui ar lengvam patiekalui. Jie gaminami iš paprastų ingredientų, kuriuos dažniausiai turime virtuvėje. Blynai puikiai tinka tiek šilti, tiek šalti, ypač patiekti su mėgstamu padažu.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 2 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Morkas sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius lengvai išplakite.
  • Sujunkite morkas su kiaušiniais, tada įmaišykite miltus, druską, pipirus, kmyną ir česnaką.
  • Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Šaukštu formuokite blynus ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti kitokias daržoves? Taip, galite papildomai pridėti cukinijų, moliūgų ar bulvių.
  2. Ar galima kepti be aliejaus? Galite kepti orkaitėje.
  3. Ką daryti, jei tešla per skysta? Pridėkite daugiau miltų arba šaukštą manų kruopų.
  4. Kaip ilgai laikyti blynus? Šaldytuve – iki 2 dienų. Jie taip pat tinka užšaldymui.
  5. Kokį padažą pasirinkti? Puikiai tiks jogurto padažas, grietinė su česnaku ar net saldžiarūgštis padažas.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų