Go Back
+ servings
Raugintų kopūstų sriuba su perlinėmis kruopomis ir baravykais

Raugintų kopūstų sriuba su perlinėmis kruopomis ir džiovintais baravykais

skaniai.ir.lengvai
Tobulas prieskonių balansas, visada po ranka kai reikia greito, bet ne nuobodaus garnyro. Šiam receptui naudojau perlinių kruopų ir žaliųjų lešių kruopų mišinį, į sriubą papildomai įdėjau dar uošvienės rinktų džiovintų baravykų. Gavosi tikra skonio bomba! Kviečiu išbandyti ir jus!
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 55 minutes
Servings 8 asmenims

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Pirmiausia užsimerkite džiovintus grybus karštame vandenyje ir leiskite jiems pabrinkti bent 1 valandą.
  • Nuskuskite morkas, jas supjaustykite, taip pat smulkiai supjaustykite paprikas ir svogūnus.
  • Į puodą kuriame virsite sriubą įpilkite šlakelį aliejaus ir jame pakepkite morkas, paprikas, svogūnus kol suminkštės, tada sudėkite raugintus kopūstus ir pakepkite kol jie pradės minkštėti.
    Jei kopūstai labai rūgštūs tada prieš kepdami, juos perplaukite šaltu vandeniu.
  • Ant keptų daržovių supilkite kruopų mišinį, sudėkite išbrinkusius baravykus, užpilkite verdančiu vandeniu, sudėkite sultinio kūbelius ir virkite apie 30 min.
  • Kol kruopos verda nuskuskite bulves, supjaustykite jas norimo dydžio gabaliukais ir praėjus 20 min. virimo sudėkite jas į puodą.
  • Sriubą pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su šviežiais krapais. Skanaus!
    Raugintų kopūstų sriuba su perlinėmis kruopomis ir baravykais
Proga Pietums
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: