Kategorija: Džiovinti baravykai
Ši aromatinga grybų sriuba – puikus pasirinkimas rudens ir žiemos dienoms. Džiovintų ir šviežių grybų derinys suteikia intensyvų skonį, o…
Tobulas prieskonių balansas, visada po ranka kai reikia greito, bet ne nuobodaus garnyro. Šiam receptui naudojau perlinių kruopų ir žaliųjų…
Tiesa silkę gaminau su pievagrybiais, nes miškui dar neradau laiko, nors žinau, kad baravykai auga it ant mielių. Labai tikiuosi…
Šis silkės patiekalas yra tarsi mūsų senolių virtuvės paveldas ir primena gražiausias šventes, pasisedėjimus su jais. Man patinka šio recepto…
Žinau, kad daugelis laukė šio recepto! Viskas labai labai paprasta ir netrunka ilgai. Beje, kiaulienos grybų padaže naudoti nebūtina, aš…
Reklama