Mus rasite
Bulvių kotletai su grybų padažu
Bulvių kotletų receptas su grybų padažu @eliza_gluzskaya

Receptai

Bulvių kotletai su grybų padažu

 

Bulvių kotletai su grybų padažu

Bulvių kotletų receptas su grybų padažu

Karolina Puodžiūtė
Žinau, kad daugelis laukė šio recepto! Viskas labai labai paprasta ir netrunka ilgai. Beje, kiaulienos grybų padaže naudoti nebūtina, aš jos įdėjau dėl skonio.
5 | 2 įvertinimai
Paruošimo laikas 20 minutes
Virimo laikas 35 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Bendras laikas 1 hour 10 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Įrankiai

Keptuvė
Grūstuvė bulvėms

Ingredientai
  

Grybų padažas:

Paruošimas
 

Kotletų paruošimas:

  • Bulves išvirkite kaip įprasta ir atvėsinkite.
  • Bulves sutrinkite ir pasūdykite.
  • Įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus. Dar kartą paminkykite.
  • Drėgna ranka formuokite paplotėlius ir apvoliokite miltuose.
  • Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Grybų padažo paruošimas:

  • Sausus grybus užpilkite karštu vandeniu ir palikite porai valandų.
  • Į keptuvę supilkite aliejų, suberkite smulkiai pjaustytus pievagrybius ir išmirkytus baravykus. Kepkite 7-10 minučių,
  • Į grybus suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir kepkite apie 5 minutes.
  • Į kitą sausą keptuvę supilkite miltus ir kepkite 3 minutes, kol pasidarys smėlio spalvos.
    Šiuo atveju miltų reikia ne dėl tirštumo, o dėl skonio. Jei nenorite naudoti miltų, neatlikite veiksmo. Vietoj miltų įberkite žiupsnelį muskato riešuto.
  • Į miltus sudėkite sviestą, išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  • Supilkite grietinėlę, vėl išmaišykite.
  • Į grietinėlę sudėkite grybus su svogūnais, kepkite dar 5 minutes.
    Bulvių kotletai su grybų padažu
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų