Go Back
+ servings
Paruošti baravykai su grietinėlės padažu

Baravykai su grietinėlės padažu - ypač skanūs

Karolina Puodžiūtė
Šis baravykų su grietinėlės padažu receptas – arčiausiai klasikos ir tradicijų. Skaniausia taip ruoštus baravykus derinti su virtomis bulvėmis, tačiau išbandykite ir su spageti makaronais, grikiais ar kitu garnyru.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Supjaustykite šoninę ir kepkite keptuvėje, kol truputį pasilydys, išsiskirs riebalai.
  • Kepkite smulkiai pjaustytą svogūną.
  • Baravykus nuvalykite, supjaustykite gabalėliais. Dėkite kepti.
  • Uždenkite ir kepkite 5-7 minutes.
  • Įpilkite grietinėlę, leiskite jai užvirti. Tada uždenkite ir dar keletą minučių patroškinkite, kol visi skoniai susijungs.
  • Jei norite tirštesnio padažo, įdėkite nubrauktą šaukštą miltų.
  • Pagardinkite šviežiais krapais, druska, pipirais. Galima įpjaustyti šviežių svogūno laiškų.
  • Patiekite su šviežiomis virtomis bulvėmis.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: