Šias traškias bulves taip paprast pasigaminti ir jos jau seniai mėgstamos mūsų namuose!Labai džiaugiuosi, kad išbandysite šį receptą! Tikiuosi, kad jums jis patiks taip pat, kaip ir mūsų šeimai.
Bulves nuplauname. Kiekvieną bulvę dėkite tarp dviejų bambukinių pagaliukų ir supjaustome plonais, apie 3 mm storio griežinėliais.
Tirpintą sviestą ir taukus sumaišome. Aptepkite bulves iš visų pusių, pasistenkite, kad sviesto ir taukų mišinio patektų ir į supjaustytus tarpelius.
Paruoštas bulves dedame į kepimo indą. Gardiname druska ir pipirais. Tarpuose tarp bulvių išdėliokite česnako skilteles ir rozmarino šakeles.
Kepkite orkaitėje apie valandą, kol bulvės gražiai apskrus ir bus visiškai iškepusios: traškios išorėje, o viduje - minkštos. Viduryje kepimo laiko indą su bulvėmis ištraukiame iš orkaitės ir ištekėjusiais riebalais aptepame dar kartą bulves.