Go Back
+ servings
Keptos bulvės su baravykais

Keptos bulvės su baravykais

Karolina Puodžiūtė
Paprastas patiekalas su puikiu bulvių ir šviežių baravykų deriniu.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 4 asmenims

Ingredients
  

Instructions
 

  • Nuvalykite grybus ir bulves.
  • Bulves ir grybus stambiai supjaustykite. Susmulkinkite abiejų rūšių svogūnus.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite baravykus ir kepkite maišydami, kol išsiskirs skystis. Kepkite, kol išgaruos visas skystis. Sudėkite svogūnus. Kepkite, kol svogūnai pasidarys skaidrus.
  • Grybus ir svogūnus perkelkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Į keptuvę įpilkite aliejų. Kepkite bulves iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišydami. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Sudėkite grybus. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę ir kepkite dar kelias minutes, kol bulvės suminkštės.
  • Patiekdami pabarstykite žaliais svogūnais.
Proga Pietums
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: