Go Back
+ servings
Keptos bulvės su voveraitėmis

Keptos bulvės su voveraitėmis

Karolina Puodžiūtė
Jei naudosite šviežias bulves, patiekalas gausis ypač skanus ir aromatingas.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Servings 4 asmenims

Ingredients
  

Instructions
 

  • Nuvalykite voveraites nuo miško šiukšlių. Dideles supjaustykite pusiau arba ketvirčiais, mažas palikite sveikas.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintą svogūną 4-5 minutes.
  • Sudėkite voveraites ir pakepinkite 15 minučių.
  • Į grybus ir svogūnus sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytas bulves.
  • Kepkite dar 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Bulvės turi tapti minkštos.
  • Likus 5 minutėms iki paruošimo, įberkite druskos ir pipirų.

Notes

Voveraitės padeda palaikyti imuninę sistemą, gerina akių sveikatą ir skatina energijos gamybą organizme.
  • Vitaminai: B grupės vitaminai (B2, B3), D2, A (beta-karotinas).
  • Mineralai: kalis, geležis, varis, cinkas.
Proga Pietums
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: