Go Back
+ servings
Agurkai su morkomis žiemai

Korėjietiški agurkai su morkomis

Kviečiu į virtuvę
Skanūs, traškūs agurkėliai. Šaldytuve nekaitinti agurkai gali tikrai išstovėti ir mėnesį. Man jie visgi skaniausi tik šviežiai paruošti, be jokių pasterizavimų. O jūs valgysite greitai, ar ruošite žiemai – priklausys nuo jūsų norų.
5 | 1 įvertinimas
Servings 8 asmenims

Ingredients
  

Instructions
 

  • Morkas sutarkuojame šiaudeliais. Agurkų galiukus nupjauname, perpjauname išilgai į 4 skilteles, tada padaliname per pusę. Taip gausime gražius, nedidelius agurkų gabalėlius.
  • Visus produktus sumaišome. Paliekame pastovėti apie 4 val kambario temperatūroje. Sudedame agurkėlius į stiklainius ir laikome šaldytuve, kol suvalgysime.
  • Šie agurkėliai nėra skirti ilgam stovėjimui iki žiemos. Jeigu norite, kad jie sulauktų žiemos stiklainius su korėjietiškais agurkais reikėtų pasterizuoti.
  • Stiklainius pridengtus dangteliais, neužsuktus stipriai, statome į platų indą, kurio dugnas išklotas rankšluosčiu ar kokiu nors audeklu. Pilame vandens, kad iki pusės apsemtų stiklainius ir kaitiname. Nuo užvirimo apie 10 – 15 min. Išimame iš indo stiklainius ir stipriai užsukame. Leidžiame pilnai atvėsti.
    Agurkai su morkomis žiemai
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: