Go Back
+ servings
Meduolių - bananų pyragas

Meduolių - bananų pyragas

Karolina Puodžiūtė
Šis desertas yra ne tik skanus, bet ir greitai paruošiamas, todėl puikiai tiks net ir užimtiems. Be to, šis pyragas yra gana lengvas virškinimui.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 30 minutes
Papildomas laikas2 hours
Total Time 2 hours 30 minutes
Servings 6 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Pienas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Želatiną užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir palikti, kol išbrinks.
  • Išbrinkusią želatiną šiek tiek pakaitinti, kad ji ištirptų, tik jokiu būdu neužvirti.
  • Meduolius susmulkinti iki trupinių.
  • Grietinę išmaišyti su cukraus pudra, citrinos sultimis ir ištirpinta bei atvėsinta želatina.
  • Atsidarančios kepimo formos dugną padengti meduolių trupiniais, ant jų užtepti kremo ir apdėlioti pjaustytais bananais, taip sluoksniuoti toliau, viršutinis sluoksnis turėtų būti meduolių.
  • Paruoštą pyragą statyti į šaldytuvą, kad sustingų.
    Meduolių - bananų pyragas

Notes

  • Meduolius galite smulkinti tiek rankomis, tiek ir elektriniu smulkintuvu.
  • Jei norite, kad pyragas būtų dar saldesnis, galite į kremą įdėti daugiau cukraus pudros.
  • Bananus galite keisti ir kitais vaisiais, pavyzdžiui, braškėmis ar kiviais.
  • Šį pyragą taip pat galite ruošti kaip desertą į taures ar stiklines.
Proga Pietums
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: