Želatiną užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir palikti, kol išbrinks.
Išbrinkusią želatiną šiek tiek pakaitinti, kad ji ištirptų, tik jokiu būdu neužvirti.
Meduolius susmulkinti iki trupinių.
Grietinę išmaišyti su cukraus pudra, citrinos sultimis ir ištirpinta bei atvėsinta želatina.
Atsidarančios kepimo formos dugną padengti meduolių trupiniais, ant jų užtepti kremo ir apdėlioti pjaustytais bananais, taip sluoksniuoti toliau, viršutinis sluoksnis turėtų būti meduolių.
Paruoštą pyragą statyti į šaldytuvą, kad sustingų.
Notes
Meduolius galite smulkinti tiek rankomis, tiek ir elektriniu smulkintuvu.
Jei norite, kad pyragas būtų dar saldesnis, galite į kremą įdėti daugiau cukraus pudros.
Bananus galite keisti ir kitais vaisiais, pavyzdžiui, braškėmis ar kiviais.
Šį pyragą taip pat galite ruošti kaip desertą į taures ar stiklines.