Go Back
+ servings
Miško grybų paštetas

Miško grybų paštetas

Karolina Puodžiūtė
Paskutinės kelionės į mišką rezultatas buvo mažas krepšelis su baravykais, raudonikiais ir voveraitėmis. Iš viso gavosi kiek daugiau nei 1 kg. Ilgai negalvodama paruošiau miško grybų paštetą. Šis užkandis niekada nenuvilia.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 5 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Miško grybus nuvalykite, nuplaukite ir sudėkite į puodą.
  • Įpilkite šalto vandens ir virkite 20 minučių po užvirimo.
  • Grybus nusausinkite kiaurasamtyje ir nuplaukite.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Dėkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Sudėkite virtus grybus ir viską kartu kepkite 10 minučių.
  • Keptus grybus ir kreminį sūrį sudėkite į maišytuvo dubenį.
  • Įberkite druskos, prieskonių ir sutrinkite iki vientisos masės.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: