Tik vienas dalykas – recepte buvo nurodyta, kaip man pasirodė, per mažai sviesto pagrindui – būtų tikrai nesulipę trupiniai, todėl aš pridėjau daugiau sviesto savo nuožiūra. Recepte taip pat pateiksiu savąjį sviesto kiekį – nenoriu, kad nenusiviltumėte Polės pyragėliu.
Sutrupinkite sausainius iki smėlio grūdelių dydžio trupinių – galite naudoti blenderį ar smulkią tarką.
Išlydykite sviestą ir supilkite jį į sausainių trupinius. Viską gerai išmaišykite. Sausainių masę supilkite į apvalią formą tortui ir gerai suspauskite bei išlyginkite trupinius. Belygindami kraštus palikite šiek tiek aukštesnius, o centrą lengvai įgaubkite.
Padėkite torto pagrindą į šaldytuvą pusvalandžiui arba į šaldymo kamerą dešimčiai minučių, kad atvėstų ir suliptų.
Kol torto pagrindas vėsta, išplakite grietinėlę elektriniu maišytuvu iki standumo. Galite naudoti vieną pakelį Dr Oetker grietinėlės standiklio – tada grietinėlė išsiplaks greičiau.
Supjaustykite bananus griežinėliais.
Kai pyrago pagrindas bus atvėsęs, užtepkite ant jo visą karamelę ir išlyginkite su valgomuoju šaukštu. Tada sudėkite visus bananus ant viršaus, o galiausiai visą pyragą tolygiai aptepkite plakta grietinėle.
Pyrago viršų apibarstykite tarkuotu šokoladu.
Užbaigtą Polės pyragėlį padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, o tada jau galėsite valgyti!
Išmokykite padaryti šį pyragą savo vaikus.
Notes
Įvertinimas: 11/10
Sudėtingumas: Labai labai paprasta
Šaltinis: Receptą išplėšiau iš kažkokio reklaminio leidinio