Go Back
+ servings
Nekeptas sausainių pyragas

Nekepto sausainių pyrago receptas

Karolina Puodžiūtė
Tik vienas dalykas – recepte buvo nurodyta, kaip man pasirodė, per mažai sviesto pagrindui – būtų tikrai nesulipę trupiniai, todėl aš pridėjau daugiau sviesto savo nuožiūra. Recepte taip pat pateiksiu savąjį sviesto kiekį – nenoriu, kad nenusiviltumėte Polės pyragėliu.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Papildomas laikas25 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 4 asmenims

Equipment

Kepimo forma
Tarka
Plaktuvas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Sutrupinkite sausainius iki smėlio grūdelių dydžio trupinių – galite naudoti blenderį ar smulkią tarką.
  • Išlydykite sviestą ir supilkite jį į sausainių trupinius. Viską gerai išmaišykite. Sausainių masę supilkite į apvalią formą tortui ir gerai suspauskite bei išlyginkite trupinius. Belygindami kraštus palikite šiek tiek aukštesnius, o centrą lengvai įgaubkite.
  • Padėkite torto pagrindą į šaldytuvą pusvalandžiui arba į šaldymo kamerą dešimčiai minučių, kad atvėstų ir suliptų.
  • Kol torto pagrindas vėsta, išplakite grietinėlę elektriniu maišytuvu iki standumo. Galite naudoti vieną pakelį Dr Oetker grietinėlės standiklio – tada grietinėlė išsiplaks greičiau.
  • Supjaustykite bananus griežinėliais.
  • Kai pyrago pagrindas bus atvėsęs, užtepkite ant jo visą karamelę ir išlyginkite su valgomuoju šaukštu. Tada sudėkite visus bananus ant viršaus, o galiausiai visą pyragą tolygiai aptepkite plakta grietinėle.
  • Pyrago viršų apibarstykite tarkuotu šokoladu.
  • Užbaigtą Polės pyragėlį padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, o tada jau galėsite valgyti!
    Nekeptas sausainių pyragas
  • Išmokykite padaryti šį pyragą savo vaikus.

Notes

  • Įvertinimas: 11/10
  • Sudėtingumas: Labai labai paprasta
  • Šaltinis: Receptą išplėšiau iš kažkokio reklaminio leidinio
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: