Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais
Karolina Puodžiūtė
Kas gali būti geriau už varškėčius pusryčiams šeštadienio rytą? Tik nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais! Skanu, lengva, sveika! Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje nepridedant aliejaus.
5
| 1 įvertinimas
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Papildomas laikas
5
minutes
mins
Total Time
35
minutes
mins
Kategorija
Varškės patiekalai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
2
asmenims
Equipment
Keptuvė
Ingredients
1x
2x
3x
400
g
Varškė
100
g
Sūris
2
vnt.
Kiaušiniai
2
v.š.
Kvietiniai miltai
-
+2 v.š. formavimui
1
sauja
Špinatai
-
švieži (sukapoti)
½
a.š.
Kepimo milteliai
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Instructions
Smulkiai supjaustykite saują jaunų špinatų.
Dideliame dubenyje sumaišykite varškę, smulkiai tarkuotą sūrį, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, špinatus ir prieskonius.
Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa, tiršta varškės tešla.
Formuokite nedidelius varškėčius, apvoliokite miltuose.
Į keptuvę supilkite aliejų ir apkepkite varškėčius iš abiejų pusių. Padaryta!
Proga
Pietums
,
Pusryčiams
Tried this recipe?
Let us know
how it was!
Rekomenduojame pasigaminti:
10 patiekalų velykoms
Kiaušinių dažymas
Salotos velykoms
Mišrainės velykoms
Mėsos patiekalai velykoms
Silkė velykoms
Tortai velykoms
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė