Go Back
+ servings
Nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais

Nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais

Karolina Puodžiūtė
Kas gali būti geriau už varškėčius pusryčiams šeštadienio rytą? Tik nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais! Skanu, lengva, sveika! Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje nepridedant aliejaus.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 2 asmenims

Equipment

Keptuvė

Ingredients
  

Instructions
 

  • Smulkiai supjaustykite saują jaunų špinatų.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite varškę, smulkiai tarkuotą sūrį, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, špinatus ir prieskonius.
  • Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa, tiršta varškės tešla.
  • Formuokite nedidelius varškėčius, apvoliokite miltuose.
  • Į keptuvę supilkite aliejų ir apkepkite varškėčius iš abiejų pusių. Padaryta!
    Nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: