Sumaišykite miltus su druska. Įtarkuokite šaltą sviestą, pamaišykite šakute. Lengvai išplakite kiaušinį kartu su grietine. Pilkite į miltus ir išmaišykite.
Tuomet rankomis išminkome tešlą. Nebūtina jos ilgai minkyti, nes kuo mažiau maigysite, tuo trapesnė bus. Iš tešlos suformuokite plokščią keturkampį lakštą, kad atšaldžius būtų lengviau kočioti.
Kiškite į šaldytuvą ir laikykite, kol ruošite įdarą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Pakepinkite su sviestu smulkiai supjaustytą svogūną. Tada suberkite tarkuotą morką ir dar pakepinkite 2-3min. Dubenyje sumaišykite mėsą, sojų padažą, traiškytą česnaką, svogūnus su morkomis, susmulkintą pomidorą, kiaušinį, džiovintas žoleles, pipirus ir druską (nepadauginkite sojų padažas gana sūrus).
Iš tešlos iškočiokite stačiakampio formos lakštą. Ties vienu kraštu sudėkite įdarą, užklokite laisvu kraštu. Užlenkite tešlos galus, o kraštą pakiškite po apačia.
Labai aštriu peiliu tešlos viršų įpjaukite, kad galėtų išeiti garai ir kepsnys nesutrūkinėtų. Dėkite į skardą. Tešlos viršų aptepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite kmynais arba sezamo sėklomis. Kepkite 55 - 60 min.