Go Back
+ servings
Netikras zuikis tešloje

Netikras zuikis traškioje tešloje

Babaužiuko virtuvėlė
Pasitinkam savo mylimą rudenį. Kada jau norisi sodresnių maisto skonių.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour 15 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Total Time 1 hour 45 minutes
Servings 4 asmenims

Equipment

Keptuvė

Ingredients
  

Tešla:

Viršus:

Instructions
 

  • Sumaišykite miltus su druska. Įtarkuokite šaltą sviestą, pamaišykite šakute. Lengvai išplakite kiaušinį kartu su grietine. Pilkite į miltus ir išmaišykite.
  • Tuomet rankomis išminkome tešlą. Nebūtina jos ilgai minkyti, nes kuo mažiau maigysite, tuo trapesnė bus. Iš tešlos suformuokite plokščią keturkampį lakštą, kad atšaldžius būtų lengviau kočioti.
  • Kiškite į šaldytuvą ir laikykite, kol ruošite įdarą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  • Pakepinkite su sviestu smulkiai supjaustytą svogūną. Tada suberkite tarkuotą morką ir dar pakepinkite 2-3min. Dubenyje sumaišykite mėsą, sojų padažą, traiškytą česnaką, svogūnus su morkomis, susmulkintą pomidorą, kiaušinį, džiovintas žoleles, pipirus ir druską (nepadauginkite sojų padažas gana sūrus).
  • Iš tešlos iškočiokite stačiakampio formos lakštą. Ties vienu kraštu sudėkite įdarą, užklokite laisvu kraštu. Užlenkite tešlos galus, o kraštą pakiškite po apačia.
  • Labai aštriu peiliu tešlos viršų įpjaukite, kad galėtų išeiti garai ir kepsnys nesutrūkinėtų. Dėkite į skardą. Tešlos viršų aptepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite kmynais arba sezamo sėklomis. Kepkite 55 - 60 min.
    Netikras zuikis tešloje

Notes

Netikras zuikis traškioje tešloje
Netikras zuikis traškioje tešloje
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: