Go Back
+ servings
Ryžių miltų vafliai su varške

Ryžių miltų vafliai su varške

Kviečiu į virtuvę
Skanūs vafliai su varške, ryžių miltais, paskaninti mėlynėmis. Tai mergaičių prašymas. Joms patinka, kai į pačią vaflių tešlą yra įmaišoma uogų.
Tiesa, uogos puikiausiai tinka ir šaldytos. Taip sunaudojame vienas iš paskutinių šaldiklio atsargų. O jūs dar turite šaldytų uogų?
O pasirodo šiandien dar ir minima tarptautinė vaflių diena.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Kategorija Blynai, Vafliai
Servings 4 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai
Pienas

Equipment

Plaktuvas
Vaflinė

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Kiaušinius išsukame su cukrumi ir vanilinu, kol masė pabals ir patrigubės.
  • Supilame tirpintą sviestą, kefyrą.
  • Varškę lengvai pertriname šakute ir įmaišome į vaflių tešlą.
  • Suberiame ryžių miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome.
  • Suberiame mėlynes ir atsargiai permaišome.
  • Kepame gerai įkaitintoje elektrinėje vaflių keptuvėje, kol vafliai iškeps ir gražiai apskrus.
  • Patiekiau su bananu, šaldytomis mėlynėmis ir avietėmis. Vaflius pabarsčiau kokoso drožlėmis.
    Ryžių miltų vafliai su varške

Pastabos

Vafliai su varške ir mėlynėmis

Vafliai su varške ir mėlynėmis

mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: