
Ryžių miltų vafliai su varške
Skanūs vafliai su varške, ryžių miltais, paskaninti mėlynėmis. Tai mergaičių prašymas. Joms patinka, kai į pačią vaflių tešlą yra įmaišoma uogų.Tiesa, uogos puikiausiai tinka ir šaldytos. Taip sunaudojame vienas iš paskutinių šaldiklio atsargų. O jūs dar turite šaldytų uogų?O pasirodo šiandien dar ir minima tarptautinė vaflių diena.
Ingredients
- 200 g Varškė
- 2 vnt. Kiaušiniai
- 2 v.š. Cukrus
- 1 a.š. Vanilinis cukrus
- 150 ml Kefyras
- 3 v.š. Sviestas - tirpintas
- 5 v.š. Ryžių miltai
- 1 a.š. Kepimo milteliai
- 2 saujos Mėlynės - tinka ir šaldytos
Instructions
- Kiaušinius išsukame su cukrumi ir vanilinu, kol masė pabals ir patrigubės.
- Supilame tirpintą sviestą, kefyrą.
- Varškę lengvai pertriname šakute ir įmaišome į vaflių tešlą.
- Suberiame ryžių miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome.
- Suberiame mėlynes ir atsargiai permaišome.
- Kepame gerai įkaitintoje elektrinėje vaflių keptuvėje, kol vafliai iškeps ir gražiai apskrus.
- Patiekiau su bananu, šaldytomis mėlynėmis ir avietėmis. Vaflius pabarsčiau kokoso drožlėmis.

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!