Go Back
+ servings
Svogūnų laiškų užtepėlės receptas

Svogūno laiškų užtepėlė

skaniai.ir.lengvai
Jei darže užaugo daugybė svogūno laiškų, kurių nespėjate valgyti - pabandykite pasigaminti užtepėlę! ji puikiai tiks pagardinti sumuštinius - ar tiesiog valgykite vieną su juoda duona! Taip pat šią užtepėlę - skoninį sviestą naudoju įdarydama kepsnelius, pagardinu ja žuvį. Taip pat skanu valgyti su šviežiomis virtomis bulvėmis. O kokių būdų turite jūs, sunaudoti svogūno laiškų gausybę?
4.67 | 3 įvertinimai
Prep Time 5 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 4 asmenims

Equipment

Trintuvas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Šiektiek susmulkinkite su rankomis sr peiliu krapus su svogūno laiškais. Sudėkite į trintuvę ar virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  • Į masę sutarkuokite česnaką, sudėkite minkštą sviestą ir prieskonius ir dar kartą viską gerai sutrinkite. Skanaus!
    Svogūnų laiškų užtepėlės receptas

Notes

Svogūno laiškų užtepėlė
Svogūno laiškų užtepėlė
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: