Go Back
+ servings
Užtepėlė su grybais Kūčioms ir Kalėdoms

Užtepėlė su grybais kalėdoms

skaniai.ir.lengvai
Šią užtepelę gaminu 2 skonių, pirma būna tik grybų užtepelė Kūčių vakarienei, o atroji su šonine, skirta Kalėdoms. Labiausiai mėgstu pateikti jas su skrudintu batonu arba krekeriais. O jūs ar gaminate grybų užtepėlės ? Be ko jūs neisivaizduojate savo Kūčių? Aš neįsivaizduoju be keptų miško grybų arba be grybų virtinukų, žuvies ir kučiukų!
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 3 asmenims

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Šiam receptui jums reikės virtuvinio trintuvo, kad sutrinti grybus. Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, morkas sutarkuokite per burokinę tarką, svogūną supjaustykite smulkiai.
  • Dėkite į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Viską pakepkite kol suminkštės, o svogūnais bus auksinės spalvos.
  • Palaukite kol atvės ir sutrinkite su virtuviniu trintuvu. Jei gaminsite su šonine sutrinkite kartu su šonine.
  • Patiekite pabarstę šviežiais krapais. Skanaus!
    Užtepėlė su grybais Kūčioms ir Kalėdoms
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: