Receptai
Pekano riešutų brownie
Publikuota:
Braunis su pekano riešutų sluoksniu
Šis pyragas su pekano riešutais yra tiesiog puikus - minkštas, lipnus, su intensyviu šokolado skoniu, kaip ir pridera geram “browniui” bei nuostabiu pekano riešutų sluoksniu pagardintu cinamonu. Jis yra turtingas, tačiau labai gerai subalansuotu saldumu.
Įrankiai
Reklama
Ingredientai:
Tešlai:
- 200 g Graikiškas jogurtas - arba natūralaus
- 50 g Medus - skystas
- 50 g Cukrus
- 140 g Sausainių kremas
- 80 g Juodas šokoladas - smulkinto gabalėliais
- 40 g Kakava
- 110 g Kvietiniai miltai
Pekano riešutų sluoksniui:
- 100 g Sausainių kremas
- 50 g Medus - skystas
- 40 g Sviestas
- 2 a.š. Cinamonas
- 120 g Pekano riešutai - stambiai smulkinti
Paruošimas:
Ruošiame tešlą:
- Į dubenį sudėkite jogurtą, medų, sausainių kremą bei cukrų ir išmaišykite iki tolygios konsistencijos.
- Įmaišykite sausus ingredientus - miltus bei kakavą ir galiausiai juodajį šokoladą.
- Supilkite masę į pasiruoštą kepimo skardą. Ir atidėkite į šalį kol ruošite kitą sluoksnį.
Ruošiame pekano riešutų sluoksnį:
- Kaitinimui skirtame inde ištirpinkite sviestą. Jį sumaišykite su sausainių kremu, medumi bei cinamonu.
- Į gautą masę supilkite pekano riešutus ir visa tai supilkite ant prieš tai pasiruošto brownie sluoksnio.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!