Mus rasite
Pekano riešutų brownie
Braunis su pekano riešutais @vienosaukstoistorija

Receptai

Pekano riešutų brownie

 

Pekano riešutų brownie

Braunis su pekano riešutų sluoksniu

Vieno šaukšto istorija
Šis pyragas su pekano riešutais yra tiesiog puikus - minkštas, lipnus, su intensyviu šokolado skoniu, kaip ir pridera geram “browniui” bei nuostabiu pekano riešutų sluoksniu pagardintu cinamonu. Jis yra turtingas, tačiau labai gerai subalansuotu saldumu.⁣
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 40 minutes
Bendras laikas 1 hour

Įrankiai

Reklama

Ingredientai:
  

Tešlai:

Pekano riešutų sluoksniui:

Paruošimas:
 

Ruošiame tešlą:

  • Į dubenį sudėkite jogurtą, medų, sausainių kremą bei cukrų ir išmaišykite iki tolygios konsistencijos.
  • Įmaišykite sausus ingredientus - miltus bei kakavą ir galiausiai juodajį šokoladą.
  • Supilkite masę į pasiruoštą kepimo skardą. Ir atidėkite į šalį kol ruošite kitą sluoksnį.⁣

Ruošiame pekano riešutų sluoksnį:

  • Kaitinimui skirtame inde ištirpinkite sviestą. Jį sumaišykite su sausainių kremu, medumi bei cinamonu.
  • Į gautą masę supilkite pekano riešutus ir visa tai supilkite ant prieš tai pasiruošto brownie sluoksnio.

Kepame:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 160ºC ir kepkite 40min. Atvėsinus kambario temperatūroje, dėkite pernakt į šaldytuvą ir tuomet skanaukite.
    Pekano riešutų brownie
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų