Šiaip ši sriuba turėjo būti kreminė, bet aš vis dar neturiu blenderio, todėl valgėme ne kreminę – kažin, ar apskritai aš ją kreminčiau darydama antrą kartą, nes buvo ir taip labai skanu.
Paruoškite dilgėles: apsimovę pirštines nuplaukite šaltu vandeniu, o tada užplikykite dubenyje karštu. Palaikykite minutę-kitą, tada išimkite ir labai smulkiai sukapokite (storesnius kotelius išmeskite).
Juostelėmis supjaustykite kumpį, įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepkite, kol mėsa taps aukso spalvos. Išimkite iš keptuvės, atidėkite į šalį.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir bulvę. Įkaitinkite keptuvę su likusiais riebalais ir apkepkite joje svogūną, kol suminkštės.
Visus produktus, išskyrus sūrį ir kumpį, sudėkite į puodą ir užpilkite sultiniu. Virkite maždaug 30 minučių.
Baigiant virti, paragaukite, papipiruokite sriubą, patikrinkite, ar netrūksta druskos. Tada suberkite pusę parmezano ir išmaišykite. Tada jau galite sutrinti sriubą blenderiu. Jeigu norite skystesnės sriubos, įpilkite papildomai sultinio.
Patiekite sriubą: išpilstykite į dubenėlius, ant viršaus uždėkite dar parmezano ir pabarstykite kepto kumpio gabalėliais.