Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kokosiniai saldainiai
Karolina Puodžiūtė
Jei medus suteikia malonų ir subalansuotą saldumą, tai citrininė mėta suteikia ryškų citrusinį-mėtinį atspalvį. Gausite tiesiog tobulą skonio derinį!
3
| 1 įvertinimas
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
25
minutes
mins
Kategorija
Desertai
,
Saldainiai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
2
asmenims
Equipment
Orkaitė
Ingredientai
1x
2x
3x
2
vnt.
Kiaušiniai
-
baltymai
½
stiklinė
Medus
-
60g
½
a.š.
Vanilės ekstraktas
2 ¼
puodelis
Kokoso drožlės
-
180g
Druska
-
žiupsnelis
2
v.š.
Citrininė mėta
-
smulkiai pjaustyta
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℃ temperatūros.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Sumaišykite kiaušinių baltymus, medų, vanilės ekstraktą ir druską.
Įmaišykite kokosą ir mėtas. Gerai išmaišykite, kol kokosas visiškai sudrėks. Turėtų gautis šiek tiek lipni masė.
Susukite į mažus rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
Kepame apie 15-20 min.
Pastabos
Gavosi išties paprasti ir labai skanūs naminiai kokosiniai saldainiai. Skanaus!!!
Proga
Pietums
Patiko receptas?
Parašykite žemiau
komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
10 patiekalų velykoms
Kiaušinių dažymas
Salotos velykoms
Mišrainės velykoms
Mėsos patiekalai velykoms
Silkė velykoms
Tortai velykoms
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė